Ganska kul ett litet tag

Välkommen

till

Svenshorna.gif
Men man tröttnar snabbt

Du ska känna dig välkommen till Svens hörna på ShortWaveListener Now. Syftet med denna sidan är att närmare presentera alla de webbsidor som finns. Jag håller på att så sakteliga flytta alla mina sidor till ShortWaveListener Now. Men fortfarande leder en del länkar till andra servrar. Hur som helst, nedanstående är vad som finns att titta på.

Nä, jag är inte kommunist!Om du är intresserad av vad jag tycker i olika frågor så kan du gå till Sven Tycker där jag varje dag skriver ner små korta funderingar. Det är allt från djupa personliga funderingar till klara ställningstagande i världspolitikens frågor. Den här "bloggen" har funnits aktiv sedan långt innan det blev senaste mode att skriva blogg.

Du behöver inte berätta att min hemsida är tråkig, den ska uppdateras - snart..........Välkommen till Sven Ohlsson hittar du min första hemsida. Tyvärr är den sorgligt dåligt uppdaterad och skulle behöva en total ombyggnad, en lämplig dag..... Kanske tur att mitt avtal med Algonet upphört så att den inte en kan visas för tillfället.

Kortvågslyssning är en kul hobby.Som du kanske förstått är mitt stora intresse kortvågsradio. Och det är också detta som är huvudsyftet med mina hemsidor. Listen to the world är en lista över radiosändningar på engelska. Och om jag får säga det själv en av den bästa i världen. Den innehåller i alfabetisk ordning tider och frekvenser för i stort sett alla radiosändningar på kortvåg (och en hel del på mellanvåg) på engelska. Det finns också en länk direkt till stationernas hemsidor där det finns en sådan. Eftersom de flesta besökande till sidan är icke-svenskar är också sidan gjord på engelska.

Kortvågslyssning är faktiskt kul.En liknande lista, men med sändningar på svenska (och de andra skandinaviska språken) finns på Lyssna på svenska. Det är världens bästa lista över radiosändningar på svenska. Det finns inte så mycket mer.......

Torget, en webzine om radio!Varje månad skriver jag i tidningen Eter-Aktuellt som är medlemsblad för Sverigs DX-Förbund. Och det som skrivs finns också i två olika versioner på Torget. Du kan antingen läsa webzinet i form av en .pdf fil (som då innehåller ursprunglig layout med bilder osv) eller som en enkel snabbladdad textsida.

Vår historia är viktig för att vi ska förstå dagen.Jag ansvarar för Åstorps Hembygdsförenings hemsida. Titta gärna in på Perslund, det kan vara givande. Vi har en mycket trevlig hembygdsgård med en stilig mölla i direkt anslutning.

För övrigt tycker jag att du ska göra något nyttigare än att sitta framför en dator och dega. Man kan t.ex. ta en joggingrunda. Det gör jag ibland. Här nedan ses jag på upploppet spurta fram på Kullagatan i Helsingborg under 1999 års Kullagatan Springtime. Ett lopp jag sprungit under alla år. I år var det 23-års jubileum. Min avsikt är att hålla ut till pensionsdagen i varje fall. Håll tummarna!.

Så här fräsch ser jag ut när jag sprungit en mil i Springtime 1999
Vem då folkilsken?

Alla websidor med självaktning har en besöksräknare. Så naturligtvis har även jag placerat en sådan på min sida.
Det är möjligt att jag själv står för en del träffar
Så här många personer har i varje fall besökt denna sida sedan någon gång, jag vet inte riktigt när. Fråga mej inte varför dom gjort besöket! Ursprungligen lades besöksräknaren upp midsommarhelgen 1999. Men den har blivit nollställd vid ett par tillfällen. Ursprungligen lades nämligen denna sida upp hos gratisleverantören SBBS2. Men dom sålde sina kunder till Spray efter en tid och bland annat i samband med detta nollställdes räknaren. Den fungerar fortfarande trots att den ligger kvar hos SBBS2 som egentligen inte finns mer. Däremot finns SBBS!

Även jag blir nog uppäten någon gång

se upp för djävulen Här följer nu ett antal banners. Jag har nämligen upptäckt att alla websidor med självaktning har sådana på sina sidor. Jag vet inte riktigt varför, men har dom det, så ska jag ha det. Här följer alltså reklam för diverse produkter och företeelser som jag gärna vill göra reklam för. Om ni har ett tips på någon (rumsren) banner som man kan stoppa in på sidan och få betalt för så tipsa mig gärna. Inte sådana som bara betalar för klick, det ger ju ingenting på en sida med den trafikmängd som finns på denna sidan. Mejla mig till snubben@tjohoo.se.
Stöd Amnesty du också
Amnesty International behövs - tyvärr!

Säg NEJ till Spam
 


För att göra denna sida,
och annat jag gör för Internet
använder jag:

Einstein är en smart svensk HTML-editor
Prova du också!
[Get Opera!]
Svårt att hålla reda på tiden?
Prova World Time!

World Time är Freeware


  Sidorna blir bäst om du använder
Netscape Communicator 4.5
med en upplösning på 800 x 600

Farbror Bill har redan för mycket, jag kör Netscape
Mycket bättre än Windows
Utforskaren

2xExplorer R7x
Och dessutom gratis!Irfanview - Fritt och smart
Ett gratis grafikprogram
Spionprogrammens skräck
Rensa datorn utan kostnad

Vad har media att berätta

Jodå, jag läser faktiskt Aftonbladet Senaste nytt från Dagens Nyheter

Sven Ohlsson vald till president (09:06)
Nyheter via Nyhetsrubriker.com
 

Och sedan lite lokalpatriotism

dinoland.gif
Dinosaurierna passar in
bland urskog och kolslagg.
   India-House
Mysig butik och postorder
och dessutom bor vi nästan grannar.

Egentligen blir jag glad om skriver en radPS! Om du mot bättre vetande vill kontakta mej, så kan du göra detta på snubben@tjohoo.se

Säg vad du tycker

Snälla, klicka på Feedback-knappen och fyll i formuläret. Det händer så sällan, och det är så kul att få något svar att bearbeta!

Detta är version 1.34 daterad 2006-04-02

Här någonstans bor du och jag
Jo, jag vet att resten är på svenska, men i dagens amerikaniserade WWW-värld så hittade jag ingen skylt på svenska


Ja, jag vet att jag är en mullig mansgris